22 Aralık 2013 Pazar

ABBYY FineReader 11.0.113.114 Professional Portable

ABBYY FineReader 11

ABBYY FineReader 11, taranmış belgeleri, dijital kamera görüntülerini ve PDF belgelerini, kullanıma hazır ve değiştirilebilir dokümanlara dönüştüren, iş profesyonelleri için yaratılmış, akıllı PDF dönüştürücü ve doküman uygulamasıdır. Uyabilen Doküman Tanıma Teknolojisi (Adaptive Document Recognition Technology;ADRT™)'nin yarattığı devrim sayesinde, FineReader, dokümanın formatını, mantıksal yapısını, sayfa düzenini tamamen koruyan ve yüksek doğruluk sağlayan ilk OCR uygulamasıdır. Bu yüksek teknoloji, sonuç odaklı yeni ara yüzü sayesinde her zamankinden daha kolay ve hızlı, elektronik doküman üretir.

ABBYY FineReader 11 OCR yazılımı; kâğıt evrakları, PDF’leri ve metin içeren fotoğrafları tarayarak düzenlenebilir ve içinde arama yapılabilir dosyalar ve e-kitaplar oluşturur. Sürat ve kusursuzlukta yeni bir çığır açan yazılım, 189 dilde ve her türlü dil kombinasyonunda yeniden yazma ve biçimlendirme ihtiyacını ortadan kaldırarak üstün kalitede metin tanıma hizmeti sunar. En sık kullanılan dönüştürme görevlerine tek tıklamayla erişim imkânı sunan yazılım, çok daha az adımda çok daha fazla iş yapmanıza olanak tanır.

Metin tanıma ve belge dönüştürme aracı ABBYY FineReader 11, kullanıcılarına yüksek doğruluk ve verimlilik sunan bir tarama ve OCR yazılımıdır. Bu sezgisel OCR çözümü, basılı materyalleri yeniden yazma ihtiyacını ortadan kaldırarak belgeleri düzenlenebilir ve arama destekli verilere dönüştürmek için gereken iş gücünü ve masrafları azaltır.


ABBYY FineReader 11.0.113.114 Professional Portable
normal indir
TurboBit INDIR -- LetitBit INDIR -- Uploaded INDIR

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder